SIGMA SWIM CAMP - Sommercamps                                                                                                                                                                         

OBS pr. 17. maj 2020
I Sigma Swim Birkerød forventer vi fortsat gennemføre de tre ugers sommer camps. Vel vidende at vi pt. ikke har noget bassin at putte børnene ned i. Det bliver der dog kæmpet bravt for at vi får. Vi har derfor fortsat åben for tilmelding. Vi vil lave masser af aktiviteter på land med børnene, både svømme/livrednings relaterede og andre ting. Når vi kender krav og retningslinjer fra myndighederne Vedr. svømmehaller, retter vi selvfølgelig ind efter dem. 
 
OBS pr. april 2020 
Vedr. CORONA situationen så vil vi gøre alt hvad vi kan i Sigma, for at gennemføre campsene til sommer, med de forbehold der evt måtte være på det tidspunkt. Eksempelvis ved at have børnene samlet i mindre grupper på forskellige lokationer ifm Birkerød Idrætscenter og i svømmehallen. Vi holder os selvfølgelig løbende opdaterede om myndighedernes tiltag. Vi håber virkelig at kunne tage imod jeres børn og give dem en sjov og oplevelsesrig uge til sommer.     
 
I 2020 vil vi tilbyde Sigma Swim Camp:
 
Uge 27
Uge 28
Uge 32
 
Vi åbner som sædvanlig for tilmelding den 1. marts Kl. 10.00
 
Der er plads til max 90 deltagere pr uge. Pris er 1.495,- kr. pr barn pr uge (5 dage). Barnet behøver ikke være medlem af svømmeklubben for at deltage. Opret blot en profil på forsiden for at tilmelde. Der bliver normalt hurtigt udsolgt, så vær klar.
 
Sigma Swim Camp giver rig mulighed for at teste dine svømmefærdigheder samt dygtiggøre dig i løbet af ugen. Vi har hele svømmehallen til rådighed og dermed bliver der masser af vandtid til alle. Du kommer i vandet 2 gange om dagen (pånær 1 dag, hvor der er et anden sjov aktivitet), og når du ikke er i vandet bliver der arrangeret sjove lege, spillet bold, skattejagt mv.
 
Sigma Swim Camp er alletiders alternativ til SFO i sommerferien, og super godt hvis man har svært ved at nå et almindeligt sæsonsvømmehold samtidig med de mange andre aktiviteter der er i ugens løb i skoleåret.
På en camp uge, har du chancen for lige at få det skub der skal til, for at blive helt tryg ved vand og blive en endnu dygtigere svømmer. Trænerne vil gøre alt for at du får en sjov og spændende uge. Der vil i ugens løb også blive sat fokus på livredning.
 
Alle 5 dage møder du om morgenen mellem 8.30-8.45 og dagen slutter om eftermiddagen kl. 15.00 Du skal hver dag medbringe en stor madpakke, da der bruges en hel del energi i løbet af dagen! Vi har desværre ikke et køleskab til opbevaring! Der bliver mulighed for at købe frokost fra Cafe Grundtvig.
 
SIGMA SWIM CAMP foregår på 1. sal i Birkerød Idrætscenter og i Birkerød Svømmehal. Der vil være plads til følgende niveauer:
  • Meget rutinerede svømmere (Haj, Delfin)
  • Øvede svømmere (Søløve)
  • Let øvede, der kan svømme en bane ad gangen (Guldfisk)
  • Begyndere der endnu ikke har lært at svømme, men skal være vand tilvænnede (Haletudse).
ALDER: *7-11 år
  • man skal være fyldt 7 år inden sommerferien for at kunne være med, dog i uge 28 + 32 er det i orden at være *6 år, barnet skal blot kunne klare sig selv gennem omklædning!
  • er du lidt ældre end *11 år og stadig gerne vil deltage er du velkommen, du skal selvfølgelig bare være opmærksom på at du kan komme på hold med nogen der er yngre.
Prisen er inkl. Sigma T-shirt, badehætte og goodies, samt frugt og kage hver dag.
Sigma Swim Birkerød har arrangeret Aqua Camp i rigtigt mange år og har bygget det op fra at være 20 børn i 1 uge, til nu at være ca. 90 børn i alle 3 uger. Med så mange deltagende børn er der naturligvis også rigtig mange trænere. Det er meget populært blandt klubbens trænere, at deltage fordi det altid er en super hyggelig uge.
 
Frokost:
Der er mulighed for at tilkøbe frokost fra Café Grundtvig, som holder til i Birkerød Idrætscenter. Maden er sund og lækker og vil være buffet de dage vi er på idrætscentret. De dage vi evt er på tur, vil det være enten en sandwich eller pastasalat.
 
Læs mere om årets frokost tilbud under Swim Camp i top menuen. Der er kun frokost tilmelding direkte til Cafe Grundtvig. Alle spørgsmål vedrørende frokost, bedes henvendt direkte til Cafe Grundtvig. Info kommer 1. marts - se top menuen, og tilmeld med det samme hos Grundtvig, så du husker det.
 
Vi ser frem til at kunne tage imod en masse glade og forventningsfulde børn.
 
Tilmelding er som skrevet mulig fra den 1. marts kl. 10.00. Det direkte link til tilmelding kommer her inden tilmeldingen åbner - kan først benyttes fra 1. marts kl 10.00.
 
 
                                                                                   
  SIGMA SWIM Birkerød - Bistrupvej 1 Tlf man- og tirsdag kl. 12-14 - 3460 Birkerød info@birkeroedswim.dk - Tlf: 31788723 en løsning fra Klubmodul